FacebookTwitterPinterestWebsites for Photographers

Welkom op mijn website!

Ik ben Angelique Lemmens en fotografeer al vanaf mijn jeugd. Uiteraard ontstaan uit interesse en hobby en zo voelt het nog steeds! Ik begon met fotograferen toen ik fan werd van de "Dolly Dots". Ik moest tijdens mijn bezoeken aan optredens toch vastleggen dat ik de Dolly Dots in het écht had gezien! Ik deed dit met zoveel enthousiasme dat Angela Groothuizen, die destijds in de groep zong, foto's bij me bestelde en me adviseerde om door te gaan met fotografie. "Angela, je was toen al een coach!"

Angela bleek mij het juiste zetje in de rug gegeven te hebben. Ik ging fanatieker fotograferen en volgde een opleiding Fotografie aan de fotovakschool in Apeldoorn.

Terwijl ik volop fotografeerde ontwikkelde ik een andere interesse en ging geboortekaartjes ontwerpen. Bij de geboorte van mijn nichtje kwam ik er achter dat het aanbod heel groot was maar de persoonlijke touch ontbrak. Ik boorde dat gat in de markt aan en starte een eigen zaak onder mijn eigen naam "Angelique Lemmens".

Inmiddels 20 jaar later doe ik dit nog steeds met heel veel liefde. Ik woon samen met mijn vriend Maarten en twee prachtige zoons; Gijs & Diesel. Natuurlijk staan ook zij regelmatig voor mijn lens.

Ik fotografeer nog steeds met heel veel overgave al die lieve kindjes, groot en klein.

In het fotograferen van pasgeborenen, Newborn Photography, ben ik gespecialiseerd. Het is elke keer weer een genot om als een van de eerste dit prille geluk vast de mogen leggen op beeld.

Inmiddels heb ik al vele baby's voor mijn lens gehad, zowel van bekende als minder bekende Nederlanders. Zo heb ik de eerste foto's mogen maken van de baby van Wendy van Dijk en Erland Galjaard, Edsillia Rombley & Tjeerd Oosterhuis, Bas & Nicolette van Dam, Maarten en Kim Stekelenburg, Najib & Niama Amhali en misschien binnenkort bij jullie?

Kijk gerust eens rond op mijn site.

Hopelijk beleef jij net zoveel plezier aan het bekijken van alles als dat ik er aan beleefde tijdens het fotograferen en maken ervan.

Lieve groetjes, Angelique